lace wigs uk
   

Handelsbetingelser

Ordrebekræftelse.
Straks efter bestillingen sendes din ordrebekræftelse til den indtastede e-mailadresse. Hvis denne bekræftelse ikke kan leveres pga. en forkert indtastet e-mail-adresse eller hvis postkassen er fuld, er bestillingen alligevel gældende. Hvis der opstår tvivl om bestillingen er gennemført, skal du kontakte mig for at få det afklaret.

Fortrydelsesret.
I op til 4 timer efter bestillingen er foretaget, kan ordren slettes eller ændres, herefter sættes bestillingen i produktion og kan derfor ikke ændres.

Reklamationsret.
Billeder der er beskadiget i posten samt billeder med fejl kan returneres og ombyttes senest 14 dage efter fakturadatoen. Det samme gælder reklamation over kvaliteten af forarbejdningen af billedet – f.eks. farvebalancen. - Da der er tale om håndarbejde, vil jeg gøre opmærksom på, at der ikke kan opnås 100% farvelighed imellem tidligere modtagne billeder og senere bestillinger. På samme måde kan beskæringen variere. Derimod er der ikke reklamationsret over udtrykket, da billedet er udvalgt af bestilleren.

Returret/Returnering.
Der er ikke returret på bestilte billeder, da dette er individuelt fremstillede varer.

Betaling.
Alle bestillinger tillægges et gebyr til ekspeditionsomkostninger. Gebyrets størrelse fremgår undervejs i bestillingen. - Vælges betaling gennem bankoverførsel, bør beløbet overføres samme dag som bestillingen. Når jeg har registreret overførslen, produceres og sendes billederne. Vælges betaling med Dankort, trækkes pengene når billederne sendes.

Priser.
Det er altid priserne på bestillingssiden der gælder. Jeg tager således forbehold for eventuelle skrivefejl på udleverede papirer.

Levering.
Alle bestillinger sendes direkte til den adresse, der er angivet ved bestillingen. Leveringstiden er normalt 2-3 uger.


Betalingsmodulet er godkendt af PBS, der foregår gennem en krypteret forbindelse.

© Copyright | Tange-foto | CVR 31 70 59 24  |  Handelsbetingelser   |  Alle rettigheder forbeholdes